Facebook Pixel
Radico Organic Ritha Powder 100g

Radico Organic Ritha Powder 100g

Gyada vahvistava hiusgeeli spirulinalla ja aaloella 150ml

Gyadan luonnonmukainen pehmeä hiusgeeli sopii kaikille hiustyypeille, sekä suorille että kiharille hiuksille, luonnolliseen muotoiluun. Se sisältää ainesosia, jotka vahvistavat, kiillottavat ja kosteuttavat hiuksia. Sopii myös miesten hiuksille.

16,90 €
Availability: In stock
SKU
GC059

Gyada vahvistava hiusgeeli on valmistettu spirulinasta, joka sisältää runsaasti vitamiineja, aminohappoja ja mineraalisuoloja. Korte ja ginseng vahvistavat hiuksia ja lisäävät kiiltoa ja joustavuutta. Aloe vera kosteuttaa hiuksia.

Käyttö: Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ennen muotoilua. Muiden Gyada Spirulina tuotteiden käyttö auttaa vahvistamaan tehoa.

Ainesosat INCI: Aqua, Xanthan gum, Propanediol, Aloe barbadensis leaf juice (*), Acacia senegal gum, Equisetum arvense extract (*), Avena sativa leaf/stalk extract (*), Panax ginseng root extract (*), Spirulina maxima powder, Hydrolyzed wheat protein, Arginine HCl, Niacinamide, Valine, Sorbitol, Parfum, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Tetrasodium glutamate diacetate, Benzyl alcohol.

(*) luomusertifioidut ainesosat AIAB-sertifikaatilla

Valmistaja: Gyada Cosmetics

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account