Facebook Pixel
Gyada Cosmetics Radiance Vitamin C Facial Toner 200ml

Radiance kasvovesi C-vitamiinilla 200ml

Gyada Radiance Vitamin C Face Mask 25ml

Gyada Radiance kasvonaamio C-vitamiinille 25ml

Radiance kasvokuorinta C-vitamiinilla 25ml

Radiance Face Scrub on kermamainen kuorinta, joka sisältää perliitti-rakeita, jotka edistävät solujen uusiutumista, pinnallisten kuolleiden solujen ja epäpuhtauksien poistamista. Jättää ihon pehmeäksi, sileäksi ja tasaisemmaksi. Sopii kaikille ihotyypeille.

8,90 €
Availability: In stock
SKU
GC065

Radiance Face Scrub kasvokuorinta sisältää aktiivisten ainesosien sekoitusta, jonka pohja on stabiloitua C-vitamiinia, mandelihappoa, laktobionihappoa ja ferulihappoa, jolla on kuorinta-, vaalennus- ja puhdistusominaisuuksia; kasviuutteet Goji -markasta, granaattiomenasta ja karhunmarjasta, antioksidanttivaikutuksella ja mineraalien seos, joka auttaa hoitamaan ylimääräistä talia, jättäen miellyttävän mattamaisen vaikutuksen kasvoille. Iho on pehmeämpi, sileämpi ja sen väri on terveempi ja tasaisempi. Sopii kaikille ihotyypeille. Ihanteellinen hoidossa "Radiance C-vitamiini", mutta myös päivittäiseen käyttöön ympäri vuoden.

KÄYTTÖ: 1-2 kertaa viikossa, levitä ja hiero varovasti puhtaille ja kuiville kasvoille. Poista pesusienellä ja lämpimällä vedellä.

Varoitukset: Vältä suoraa kosketusta silmiin. Pitää poissa lasten ulottuvilta.

Ainesosat: Aqua, Ethylhexyl palmitate, Kaolin, Mandelic acid, Propanediol, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Caprylic/capric triglyceride, Perlite, Glycerin, Butyrospermum parkii butter (*), Punica granatum extract, Arctostaphylos uva-ursi leaf extract (*), Daucus carota extract, Lycium barbarum fruit extract (*), Sodium ascorbyl phosphate, Zea mays germ oil, Lactobionic acid, Ferulic acid, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Benzyl alcohol, Cetearyl alcohol, Cetyl palmitate, Glyceryl stearate, Sorbitan palmitate, Sorbitan oleate, Xanthan gum, Lecithin, Parfum, Tetrasodium glutamate diacetate, Ethylhexylglycerin, Limonene, Linalool, Citric acid, Alpha-isomethyl ionone.

(*) luomusertifioidut ainesosat AIAB

Valmistaja: Gyada Cosmetics

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account