Facebook Pixel
Heritage Store Sweet Almond Oil 240ml

Heritage Store kylmäpuristettu manteliöljy 240ml

Radiance Vitamin C Face Scrub 25ml

Radiance kasvokuorinta C-vitamiinilla 25ml

Radiance kasvovesi C-vitamiinilla 200ml

Raikas ja kevyt Radiance Face Toner – kasvovesi virkistää ja raikastaa ihoa, stimuloimaan solujen aineenvaihduntaa, käsittelemään puutteita ja laajentuneita huokosia ja antamaan kasvoille tasaisen ja kirkkaan ulkonäön. Sopii kaikille ihotyypeille.

16,90 €
Availability: In stock
SKU
GC061

Gyada Radiance Vitamin C kasvovesi sisältää sekoituksen aktiivisia ainesosia, jotka perustuvat stabiloituun C-vitamiiniin, mandeliinihappoon, laktobionihappoon ja ferulihappoon, ja joilla on kuorivia vaalentavia ja puhdistavia ominaisuuksia; se sisältää myös goji-marjoja, granaattiomenan ja karhunmarjan uutteita antioksidanttisesti. Kasvovesi on rikastettu tulikukan uutteen kirkastavalla sekoituksella, joka antaa kasvoille uuden valon ja suojaa sitä oksidatiiviselta stressiltä. Ihanteellinen "Radiance C-vitamiinin" hoidossa sekä päivittäiseen käyttöön.

KÄYTTÖ: Viimeistele aamuin ja illoin kasvot aiemmin puhdistetulla Radiance Cleansing Face -geelillä.

Varoitukset: Vältä suoraa kosketusta silmiin. Pitää poissa lasten ulottuvilta.

Ainesosat: Aqua, Glycerin, Propanediol, Punica granatum extract, Lycium barbarum fruit extract (*), Arctostaphylos uva-ursi leaf extract (*), Caesalpinia spinosa gum, Hydrolyzed caesalpinia spinosa gum, Hydrolyzed verbascum thapsus flower, Sodium ascorbyl phosphate, Ferulic acid, Lactobionic acid, Mandelic acid, Benzyl alcohol, Parfum, Coco-glucoside, Tetrasodium glutamate diacetate, Glyceryl oleate, Ethylhexylglycerin, Citric acid, Limonene, Linalool, Alpha-isomethyl ionone, Sodium benzoate, Citral, Potassium sorbate.

(*) luomusertifioidut ainesosat AIAB-sertifioitu 

Valmistaja: Gyada Cosmetics

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
We found other products you might like!