Radico hiusten kasvivärin verkkokurssi ammattilaisille - Kultapaketti

Radico Organic hiusten kasvivärin tehokas ja käytännönläheinen verkkokurssi kasviväriasiantuntijan Mona Metherin kouluttamana. Verkkokurssilla opit valitsemaan asiakkaalle sopivan hiusten kasvivärin, saat kattavan tietopaketin kasvivärien ja kasvien käytöstä hiusten värjäykseen ja erilaisten hius- ja päänahan ongelmien hoitoon. Käytämme verkkokurssilla maailman johtavan kasvivärivalmistajan Radico kasvivärejä ja yrttejä.

Kurssin käytännön osuuden pitää sinulle Suomen ekokampaajakoulutuksen suunnittelija, kasviväriasiantuntijan ja kouluttaja Mona Mether. Opit kasvivärjäyksen kaupallistamisen, markkinoinnin ja hoitavien kasvien osuuden KTM, Eha Vakkermannin opastamana.

Ekologisuus ja kestävä kehitys ovat kampaamoalan kuuma trendi. Asiakkaat osaavat kysyä ja vaatia luonnonmukaisia vaihtoehtoja hiusten värjäykseen ja hoitoon. Ympäristötietoisuus ja kasvavat allergiat ovat saaneet kampaamoalan yrittäjät kääntymään ekologisten tuotteiden ja palvelujen puoleen. Verkkokurssin avulla opit vastaamaan kuluttajien kasvavaan kysyntään kasviväripalvelusta.

Kurssi sisältää täydellisen aloituspaketin. Saat kaikki tarvittavat tuotteet, jotta voit aloittaa kasvivärjäyksen kampaamossa:

  • Radicon kasvivärejä, Best Seller tuotteet 10 kpl, tuotteet 500 g kokoisia
  • Les Argiles Du Soleil savijauheet, 3 kpl
  • Kurssi sisältää Ekokampaaja kouluttaja Mona Metherin puhelinkonsultaation 15 min ajan. Ajankohta sovitaan Monan kanssa kurssin aikana

Toimitamme sinulle tuotteet n. 2 viikon sisällä kurssin tilauksen yhteydessä ilmoittamaan toimitusosoitteeseen.

Kurssin laajuus: kaksi akateemista työpäivää

Näin verkkokurssi toimii. Kun olet maksanut verkkokurssin, toimitamme sinulle vuorokauden sisällä sähköpostiin kirjautumistunnukset verkkokurssin oppimisympäristöön. Kirjautumistunnuksilla pääset oppimisympäristöön 2 kuukauden ajan. Oppimisympäristöön pääsyä varten tarvitset internetyhteyden. Voit suorittaa kurssin sinulle sopivana aikana mistä haluat, niin usein kuin on tarpeen.

Kurssin aikana voi esittää kysymyksia kouluttajille Mona Metherille ja Eha Vakkermannille.

Kurssin suorituksesta saa todistuksen.

Kurssin jälkeen olet valmis itsenäisesti työskentelemään kasviväreillä kampaamossa ja asiakastyössä. 

€595.00
Availability: In stock
SKU
RAD2

More Information
New No
SALE No
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account